Eilinen päivä oli täynnä touhua, säpinää, sauhua ja sutinaa. Jotkut päivät menevät ihan kuin hukkaan, ihan helkkarin kiirettä oli töissä, eikä se ollut mitään positiivista kiirettä, vaan vain pelkkää kiirettä. Hädin tuskin kerkesin kotiin hakemaan kuntosalivaatteet ja kerkesin keppijumppaan, se olikin sitten päivän ainoa ilo! Unelmien poikamieskin valitsi ihan väärän tytön pöh!

No tämä päivä olikin sitten ihan edellisen vastakohta. Vaikka päivään mahtui kyllä runsain mitoin jännitystä ja pelkoa, kävin meinaan tänään niissä jatkotutkimuksissa sen papa-kokeen tuloksen jäljiltä. Otettiin jotain koepalaa ja jotain muutakin, lääkäri oli aivan ihana, selitti niin nätisti nitä asioita, että kaiken sen jännittämisen ja pelkäämisen jäljiltä meinasin ihan väkisten alkaa itkemään. Sain sentään pidettyä jollain lailla itseni koossa. Tuloksia ei saanutkaan vielä, vaan vasta joskus toukokuun puolen välin jälkeen. Tutkimus oli niin pahasti keskellä päivää, että jouduin olemaan koko päivän töistä pois, en olisi kerennyt käydä kuin kääntymässä siellä. Sairaalassa kävin kävellen ja nautin kauniista kevätpäivästä, poikkesin paluumatkalla kirpputorilla, join siellä päiväkahvit ja tein muutaman ostoksen, esim. kirja "Viikonloppu naisen kanssa", kannessa pariskunta suutelee intohimoisestii. Kirjassa on pikkuisia mukavia reseptejä ja sarjakuvia naisen ja miehen yhteisolosta. Saas nähdä tuleeko koskaan luettua.

Illalla kävin vielä kampaajalla ja nyt on niin kevyen ilmava kampaus, olen oikein tyytyväinen. Tytärkin sanoi, että muistutan jotain laulajaa, josta hän pitää. Tai siis hiukset muistuttaa, eli tuo on melkein kuin kehu häneltä.

Täytin muuten eilen veroilmoitukseen liitettävät matkakulut netissä, kävipä tosi näppärästi, nyt on sekin homma tehty!

Huomenna vielä töitä, sitten alkaa viikon loma, ja se menee suurimmaksi osaksi Barcelonassa vanhemman tyttären kanssa - kivaa :)